Техномаркет - GORENJE TG-80 NG БОЈЛЕР

GORENJE TG-80 NG БОЈЛЕР


Производител: GORENJE
Шифра: 737102
Достапност: залиха
Редовна Цена:
6,590 ден.

SMART цена:
5,599 ден.

БОЈЛЕР 80 Л ВЕРТИКАЛНО ПРИЦВРСТУВАЊЕ КОТЕЛ ОД ЧЕЛИЧНО ЕМАЈЛИРАН ЛИМ МАГНЕЗИУМСКA ЗАШТИТНА АНОДА ИЗБОР НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 75 C 2000 W МОЌНОСТ

Слични производи