Техномаркет - ARISTON PRO R 100 VTD 1,8K БОЈЛЕР

ARISTON PRO R 100 VTD 1,8K БОЈЛЕР


Производител: ARISTON THERMO S.P.A.
Шифра: 737304
Достапност:
Цена:
7,999 ден.

SMART цена:
6,699 ден.

КОМБИНИРАН БОЈЛЕР ЗА ПАРНО ДЕСЕН 100Л MADE IN ITALY 1.8 КW ТИТАНИУМ ПЛУС ТЕХНОЛОГИЈА НА ЕМАЈЛИРАН РЕЗЕРВОАР ГОЛЕМА МАГНЕЗИУМСКА АНОДА ПОЛИУРЕТАНСКА ИЗОЛАЦИЈА CFC FREE ХИДРАУЛИЧЕН СИГУРНОСЕН ВЕНТИЛ ДО 8 БАРИ НАДВОРЕШЕН ТЕРМОСТАТ ЗА ОДБИРАЊЕ ТЕМПЕРАТУРА МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА 75 СТЕПЕНИ ЗАГРЕВАЊЕ ЗА 2Ч И 27 МИНУТИ ДО 45 СТЕПЕНИ БЕЛА БОЈА ДИМЕНЗИИ ТЕЖИНА 24КГ IPX3 НИВО НА ЗАШТИТА

Слични производи