Техномаркет - BRAUN 320-4 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ

BRAUN 320-4 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ


Производител: BRAUN
Шифра: 737433
Достапност:
Редовна Цена:
5,999 ден.

SMART цена:
4,499 ден.

-МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ TRIPLE ACTION СИСТЕМ СЕ АДАПТИРА СПОРЕД ЦРТИТЕ НА ЛИЦЕТО ЛЕД ИНДИКАТОР ЗА ПОЛНЕЊЕ И ИНДИКАТОР ЗА ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ ИЗДРЖЛИВОСТ НА БАТЕРИЈАТА 1ЧАС

Слични производи