Техномаркет - GORENJE H-17 BY ОВЛАЖНУВАЧ

GORENJE H-17 BY ОВЛАЖНУВАЧ


Производител: GORENJE
Шифра: 737485
Достапност:
Редовна Цена:
3,099 ден.

GORENJE H-17B ОВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ МЕХАНИЧКО УПРАВУВАЊЕ КАПАЦИТЕТ 1,7 L ЗA 25-30 M2 АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ГО ПОДОБРУВА КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ

Слични производи