Техномаркет - NEO SK-600X СОКОВНИК

NEO SK-600X СОКОВНИК


Производител: NEO
Шифра: 737564
Достапност:
Цена:
2,599 ден.

SMART цена:
1,299 ден.

-СОКОВНИК 2 БРЗИНИ МОЌНОСТ 400W ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ САД ЗА СОК 550 МЛ. САД ЗА ОТПАДОЦИ 1300 МЛ.

Слични производи