Техномаркет - SAMSUNG AG-103VCAUN ЈОНИЗАТОР

SAMSUNG AG-103VCAUN ЈОНИЗАТОР


Производител: SAMSUNG
Шифра: 737569
Достапност:
Редовна Цена:
9,999 ден.

ВИРУС ДОКТОР ЗА ЧИСТА И ЗДРАВА ОКОЛИНА ГО ПРОЧИСТУВА ВОЗДУХОТ ГЕ ЕЛИМИНИРА БИОЛОШКИТЕ КОНТАМИНАНТИ НЕУТРАЛИЗИРА OH- РАДИКАЛИТЕ КОРИСТИ SPI ТЕХНОЛОГИЈА ЕМИТУВА АКТИВНИ ВОДОРОДНИ И КИСЛОРОДНИ ЈОНИ УНИШТУВА БАКТЕРИИ, ФУНГИ И АЛЕРГЕНСИ

Слични производи