Техномаркет - ELECTROLUX EOC-5751AOX/FOX ФУРНА

ELECTROLUX EOC-5751AOX/FOX ФУРНА


Производител: ELECTROLUX
Шифра: 737719
Достапност: залиха
Цена:
36,999 ден.

SMART цена:
29,999 ден.

ФУРНА ЗА ВГРАДУВАЊЕ КАПАЦИТЕТ 71 Л 9 АВТОМАТСКИ ПРОГРАМИ 3 ПИРОЛИТИЧКИ ЦИКЛУСИ ПИРОЛИЗА ПРОГРАМA ЗА САМОЧИСТЕЊЕ НА РЕРНАТА БЕЗ СРЕДСТВА ЗА ЧИСТЕЊЕ АВТОМАТСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ФУРНАТА СО СЕКОЕ ОТВАРАЊЕ НА ВРАТАТА ТЕЛЕСКОПСКИ ВОДИЛКИ 3 НИВОА НА ПЕЧЕЊЕ СОНДА ЗА ПЕЧЕЊЕ ПОТСЕТНИК ЗА ПИРОЛИТИЧКО ЧИСТЕЊЕ

Слични производи