Техномаркет - PHILIPS FC-8474/01 ПРАВОСМУКАЛКА

PHILIPS FC-8474/01 ПРАВОСМУКАЛКА


Производител: PHILIPS
Шифра: 737942
Достапност:
Редовна Цена:
8,299 ден.

ПРАВОСМУКАЛКА БЕЗ ВРЕЌА ТЕХНОЛОГИЈА POWERCYCLONE 4 ЗА ОДВОЈУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ И ПРАВТА ВО ЕДЕН ЧЕКОР МОЌНОСТ 1800W HEPA ФИЛТЕР ШТО ГИ ЗАРОБУВА МИКРОСКОПСКИТЕ ПРЕДИЗВИКУВАЧИ НА АЛЕРГИЈА ГОЛЕМ САД ЗА ПРАВ ШТО ЛЕСНО СЕ ПРАЗНИ ЧЕТКА TURBO BRUSH ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА 25% ПОВЕЌЕ ВЛАКНА И ПРАВ

Слични производи