Техномаркет - DEEP COOL N200 COOLING PAD

DEEP COOL N200 COOLING PAD


Производител: ROLDEX LTD.
Шифра: 738119
Достапност: залиха
Цена:
549 ден.

ПОДЛОГА ЗА ЛАДЕЊЕ ЛАПТОП ДИМЕНЗИЈА НА ЛАПТОП(ЕКРАН)15.6" 120ММ ВЕНТИЛАТОР, АЛУМИНИУМ МРЕЖА НАПОЈУВАЊЕ ПРЕКУ УСБ

Слични производи