Техномаркет - ELECTROLUX JMTURBO ПРАВОСМУКАЛКА

ELECTROLUX JMTURBO ПРАВОСМУКАЛКА


Производител: ELECTROLUX
Шифра: 738644
Достапност: залиха
Цена:
8,999 ден.

SMART цена:
5,999 ден.

ПРАВОСМУКАЛКА МОЌНОСТ 1200 W МЕТАЛНА ТЕЛЕСКОПСКА ЦЕВКА ИНДИКАТОР ЗА ПОЛНА ВРЕКИЧКА РЕГУЛАТОР НА МОЌНОСТ КАПАЦИТЕТ НА ВРЕКИЧКА 3,8 L КОМБИНИРАНА ПОДНА ЧЕТКА МАЛИ ДОДАТОЦИ ЗА ТЕКСТИЛ И ПРАШИНА

Слични производи