Техномаркет - GORENJE KC-621USC ПЛОТНА

GORENJE KC-621USC ПЛОТНА


Производител: GORENJE
Шифра: 738719
Достапност:
Цена:
18,190 ден.

SMART цена:
16,990 ден.

-КОМБИНИРАНА ВГРАДЛИВА ПЛОТНА СТАКЛО КЕРАМИКА 2 ЕЛЕКТРИЧНИ ГРЕЈНИ ЗОНИ 2 ПЛИНСКИ ГРЕЈНИ ЗОНИ БРУСЕНИ ИВИЦИ ЕЛЕКТРОНСКИ УПАЊАЧ РЕШЕТКА ОД ЛЕАНО ЖЕЛЕЗО ЗАШТИТА ОД ИСТЕКУВАЊЕ НА ГАС ИНДИКАТОР ЗА ОСТАНАТА ТОПЛИНА ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д -10,5/60/51 CM

Слични производи