Техномаркет - RAVELLI PERLA F26-1170 26 ТЕНЏЕРЕ

RAVELLI PERLA F26-1170 26 ТЕНЏЕРЕ


Производител: RAVELLI
Шифра: 738863
Достапност: залиха
Редовна Цена:
959 ден.

SMART цена:
499 ден.

ДИЈАМЕТАР: 26 СМ; ДЕБЕЛИНА: 2.0 ММ; МАТЕРИЈАЛ: КЕРАМИКА; ВНАТРЕШНОСТА Е ОБЛОЖЕНА СО DYLON НЕ ЛЕПЛИВА ПОДЛОГА; ЧИСТЕЊЕ: СО МЕКА КРПА ИЛИ СУНЃЕР; СЕ КОРИСТИ НА: ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ, ШПОРЕТ НА ГАС И КЕРАМИЧКИ ПЕЧКИ; НЕ СЕ КОРИСТИ НА ИНДУКЦИСКИ ШПОРЕТ.

Слични производи