Техномаркет - GORENJE ECT-610CSC ПЛОТНА

GORENJE ECT-610CSC ПЛОТНА


Производител: GORENJE
Шифра: 738887
Достапност:
Цена:
14,890 ден.

SMART цена:
11,999 ден.

ВГРАДЛИВА ПЛОТНА ЗАКОСЕН РАБ ОД ПРЕДНАТА СТРАНА КОНТРОЛА НА ДОПИР (TOUCHCONTROL) АВТОМАТСКА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА ЗА ЗАШТИТА ОД ПРЕТЕКУВАЊЕ 4 HI-LIGHT ГРЕЈНИ МЕСТА ЛЕВО НАПРЕД: КРУГ (HI-LIGHT) 21 CM, 2.3 KW, ДЕСНО НАПРЕД: КРУГ (HI-LIGHT) 14.5 CM, 1.2 KW, ЛЕВО НАЗАД: КРУГ (HI-LIGHT) 14.5 CM, 1.2 KW, ДЕСНО НАЗАД: КРУГ (HI-LIGHT) 18 CM, 1.8 KW СИГНАЛИЗАЦИЈА НА ПРЕОСТАНАТА ТОПЛИНА МОЖНОСТ ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ- ЗАШТИТА ОД ДЕЦА

Слични производи