Техномаркет - LIEBHERR CTNESF-3223 ЛАДИЛНИК

LIEBHERR CTNESF-3223 ЛАДИЛНИК


Производител: LIEBHERR
Шифра: 738922
Достапност:
Цена:
35,999 ден.

SMART цена:
26,911 ден.

ЛАДИЛНИК СО ГОРНА КОМОРА КАПАЦИТЕТ НА ДЕЛОТ ЗА ОДРЖУВАЊЕ 213 L КАПАЦИТЕТ НА ДЕЛОТ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ 60 Л КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ A ++ ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИJА ВО 24H - 0.582 KWH / 24H ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИJА ГОДИШНО 213 KWH / A ВРЕМЕ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ВО СЛУЧАJ НА ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИJА: 20 ЧАСА СИСТЕМ НА ЛАДЕЊЕ : NO FROST ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНОСТА: 176.1 / 60.0 / 63.0 CM КОНТРОЛА И ФУНКЦИИ: ЛЕД ДИСПЛЕJ- ПОЗИЦИJА ЗАД ВРАТАТА ИНДИВИДУАЛНИ ТЕМПЕРАТУРНИ ЗОНИ 2 НИВО НА БУЧАВА 42 DB ДИМЕНЗИИ: 176.1 / 60.0 / 63.0 CM

Слични производи