Техномаркет - AEG HK-654400XB ПЛОТНА

AEG HK-654400XB ПЛОТНА


Производител: AEG
Шифра: 739079
Достапност:
Редовна Цена:
32,999 ден.

ВГРАДЛИВА ПЛОТНА ИНДУКЦИСКА МАТЕРИЈАЛ-СТАКЛОКЕРАМИКА MAXI SENSE PLUS INTELLIGENT BRIDGE- МОЖНОСТ ЗА КОНТРОЛА НА ДВЕ ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ КОНТРОЛА НА ДОПИР DIRECT TOUCH BOOSTER ФУНКЦИЈА STOP & GO ФУНКЦИЈА АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ OPTI HEAT CONTROL -ЕФЕКТНО ИСКОРИСТУВАЊЕ НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА ЗАШТИТА ОД ДЕЦА

Слични производи