Техномаркет - TREVI ASP-433 ЧИСТАЧ СО ПАРЕА

TREVI ASP-433 ЧИСТАЧ СО ПАРЕА


Производител: TREVI
Шифра: 739104
Достапност:
Цена:
2,499 ден.

SMART цена:
1,899 ден.

-ЧИСТАЧ НА ПАРЕА МОЌНОСТ 900 - 1050 W АЛУМИНСКИ КОТЕЛ СО КАПАЦИТЕТ 350 CL БРЗИНА ГРЕЕЊЕ 3 - 4 MIN. ВОЛУМЕН НА ПАРЕА 30 G ПРИТИСОК НА ПАРЕА 2,5 - 3,2 BAR ТЕМПЕРАТУРА 135 C ДОДАТОЦИ

Слични производи