Техномаркет - HYUNDAI AC-120 ECO M

HYUNDAI AC-120 ECO M


Производител: HYUNDAI
Шифра: 739149
Достапност:
Редовна Цена:
16,999 ден.

SMART цена:
14,999 ден.

-КЛИМА СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А LED ДИСПЛЕЈ АУТО СТАРТ БИО ФИЛТЕР ФРЕОН R 410 КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 3,5 KW КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 3,8 KW ПОТРОШУВАЧКА НА ЛАДЕЊЕ 1,1 KW ПОТРОШУВАЧКА НА ГРЕЕЊЕ 1,05 KW БУЧАВОСТ 43/56 DB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ОД -7 ДО 43 C ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА ДО 35м2

Слични производи