Техномаркет - ELECTROLUX ZSPCCLASS ПРАВОСМУКАЛКА

ELECTROLUX ZSPCCLASS ПРАВОСМУКАЛКА


Производител: ELECTROLUX
Шифра: 739314
Достапност:
Редовна Цена:
9,999 ден.

SMART цена:
6,199 ден.

ПРАВОСМУКАЛКА МОЌНОСТ 750W САД ЗА ОТПАДОЦИ ХЕПА ФИЛТЕР ДОЛЖИНА ЗА КАБЕЛ 6М ДОДАТОЦИ

Слични производи