Техномаркет - INDESIT XWDE-861480 X WW МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ

INDESIT XWDE-861480 X WW МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ


Производител: INDESIT
Шифра: 739315
Достапност: залиха
Цена:
26,999 ден.

SMART цена:
20,999 ден.

МАШИНА ЗА АЛИШТА КОМБИНИРАНА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А КЛАСА НА ПЕРЕЊЕ А КЛАСА НА ЦЕДЕЊЕ B КАПАЦИТЕТ НА ПЕРЕЊЕ 8 KG. КАПАЦИТЕТ НА СУШЕЊЕ 6 KG. ЦЕНТРИФУГА 0-1400 ВРТЕЖИ ВО /MIN. 16 ПРОГРАМИ НА ПЕРЕЊЕ 12 ПРОГРАМИ НА СУШЕЊЕ НИВО НА БУЧАВОСТ 54 DB. ОДЛОЖЕН СТАРТ ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д - 85/59,5/60,5 CM.

Слични производи