Техномаркет - MPMAN XVD-330 HDMI

MPMAN XVD-330 HDMI


Производител: MPMAN
Шифра: 739497
Достапност:
Цена:
2,199 ден.

ДВД ПЛЕЕР МУЛТИФОРМАТ ПОДРШКА ИЗЛЕЗ HDMI (720P, 1080I, 1080P) PROGRESSIVE SCAN USB КОНЕКЦИЈА MPEG4

Слични производи