Техномаркет - PHILIPS S3120/06 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ

PHILIPS S3120/06 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ


Производител: PHILIPS
Шифра: 739505
Достапност: залиха
Редовна Цена:
4,599 ден.

МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ КОНТУРНО СЛЕДЕЊЕ- БЕЗБЕДНО БРИЧЕЊЕ ФЛЕКСИБИЛНИ ГЛАВИ СО 4 НАСОКИ ДИЗАЈН- ЕРГОНОМСКА РАЧКА ТИП НА БАТЕРИЈА-ЛИТИУМ-ЈОН ВРЕМЕ НА РАБОТА-45 МИН/15 МИН. БРИЧЕЊЕ 8 ЧАСА ЦЕЛОСНО ПОЛНЕЊЕ АВТОМАТСКИ НАПОН 100-240 V МАКСИМАЛНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 9 W

Слични производи