Техномаркет - LAFE PAK-001 45012 АПАРАТ ЗА ГОТВЕЊЕ НА ПАРЕА

LAFE PAK-001 45012 АПАРАТ ЗА ГОТВЕЊЕ НА ПАРЕА

-50%

Производител: LAFE
Шифра: 739877
Достапност:
Редовна Цена:
1,999 ден.

SMART цена:
991 ден.

АПАРАТ ЗА ГОТВЕЊЕ НА ПАРЕА 2 НИВОА МОЌНОСТ 850W ТАЈМЕР ИНДИКАТОР ЗА НИВО НА ВОДА

Слични производи