Техномаркет - AEG HK-654850XB ПЛОТНА

AEG HK-654850XB ПЛОТНА


Производител: AEG
Шифра: 740017
Достапност:
Цена:
21,999 ден.

SMART цена:
17,379 ден.

ВГРАДЛИВА ПЛОТНА СТАКЛОКЕРАМИКА ЕДНА ОВАЛНА ЗОНА SLIDER ЗА ДИРЕКТНО УПРАВУВАЊЕ НА ЈАЧИНАТА OPTI HEAT-ГО СЛЕДИ НИВОТО НА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА STOP & GO ФУНКЦИЈА HOB 2 HOOD ФУНКЦИЈА ( WIRELESS КОМУНКАЦИЈА НА ПЛОТНАТА СО АСПИРАТОРОТ) НОВА XL OPTI FIT ИНОКС РАМКА АВТОМАТСКО БРЗО ЗАГРЕВАЊЕ ЕКО ТАЈМЕР- СЕ ИСКЛУЧУВА ПРЕД ЗАВРШЕТОК КОРИСТЕЈКИ ЈА ЗАОСТАНАТАТА ТОПЛИНА

Слични производи