Техномаркет - BIFOXS CAR PURIFIER BIW-01 МИНИ ПРОЧИСТУВАЧ

BIFOXS CAR PURIFIER BIW-01 МИНИ ПРОЧИСТУВАЧ


Производител: SHENZHEN SILVER BASIS TECHNOLOGY CO.,LTD
Шифра: 740089
Достапност: залиха
Цена:
2,990 ден.

SMART цена:
2,399 ден.

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ЗА МАЛ ПРОСТОР -ПРОЧОСТУВАЊЕ НА ПМ2.5 ЧЕСТИЧКИ 99% ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ЧАД ОД ЦИГАРИ 99% АНЈОН ПРОЧИСТУВАЊЕ (БАКТЕРИИ, ГАСОВИ) ЕДНОСТАВНО УПРАВУВАЊЕ (ЕДЕН ТАСТЕР) 2 УСБ ПОРТИ ЗА ПОЛНЕЊЕ ДО 10М3 ПРОСТОР ПОГОДНО ЗА УПОТРЕБА ВО АВТОМОБИЛ ПОГОДНО ЗА УПОТРЕБА ДОМА/КАНЦЕЛАРИЈА

Слични производи