Техномаркет - G3FERRARI G-10052 АПАРАТ ЗА ЈОГУРТ

G3FERRARI G-10052 АПАРАТ ЗА ЈОГУРТ

-74%

Производител: TREVI
Шифра: 740145
Достапност:
Редовна Цена:
1,499 ден.

SMART цена:
399 ден.

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЈОГУРТ МОЌНОСТ 20W

Слични производи