Техномаркет - TREVI RC 825D DIGITAL TUNER&ALARM WHITE

TREVI RC 825D DIGITAL TUNER&ALARM WHITE


Производител: TREVI
Шифра: 740160
Достапност: залиха
Редовна Цена:
859 ден.

РАДИОБУДИЛНИК LED ДИСПЛЕЈ АМ/FM РАДИО ПЛЛ ПЛЛ РАДИО СО 10 МЕМОРИИ 2 ПРОГРАМАБИЛНИ АЛАРМИ СО РАДИО / МЕЛОДИЈА SNOOZE - ФУНКЦИЈА

Слични производи