Техномаркет - ISKRA JC-208T ЧИСТАЧ СО ПАРЕА

ISKRA JC-208T ЧИСТАЧ СО ПАРЕА


Производител: ISKRA
Шифра: 740219
Достапност: залиха
Редовна Цена:
3,399 ден.

SMART цена:
2,799 ден.

ЧИСТАЧ СО ПАРЕА МОЌНОСТ 1300W (MAX), ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ: 5,5M, ГЛАВА СО КРУГЛЕСТ ЗГЛОБ, СТРАНИЧНИО НАВАЛУВАЊЕ 90°, НАВАЛУВАЊЕ НАПРЕД - НАЗАД 70°, ЧИСТИ И ДЕЗИНФИЦИРА НА ПАРЕА ОД 100° C, ТУРБО СОСТАВ ГРЕЕЊЕ, ЕРГОНОМСКИ ОБЛИКУВАНА РАЧКА, РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА 350 ML, ЗАШТИТЕН КАПАК НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА, ДОДАТОК ЗА ЧИСТЕЊЕ ПРОЗОР, ДОДАТОК ЗА ЧИСТЕЊЕ ОБЛЕКА, КРПИ ЗА ЧИСТЕЊЕ, ОКРУГЛИ ЧЕТКИ (1 ОД НАЈЛОН 1 ОД МЕСИНГ), МЛАЗНИЦА ЗА ПАРЕА, ПРОДОЛЖНО ЦЕВЧЕ ЗА РАЧНИОТ ПАРЕН ЧИСТАЧ, АГОЛНО ПРОДОЛЖУВАЊЕ, ЛАЖИЦА ЗА МЕРЕЊЕ

Слични производи