Техномаркет - TOSHIBA 50L5333 FULL HD 3D LED

TOSHIBA 50L5333 FULL HD 3D LED

-35%

Производител: TOSHIBA
Шифра: 740404
Достапност:
Редовна Цена:
30,999 ден.

SMART цена:
19,999 ден.

- 3D LED ТЕЛЕВИЗОР СО ГОЛЕМИНА ОД 126 CM (50 ') FULL HD ,3D, КОНВЕРЗИЈА ОД 2D ВО 3D МЕКА ОБРАБОТКА НА СЛИКА СО FULL HD 1080P, AMR 200 КОНЕКЦИИ: 1X USB, 2X HDMI, ВКЛ. 1X HDMI СО ПОДДРШКА ЗА MHL ДИГИТАЛЕН ПРИЕМНИК (DVB-C, DVB-T)

Слични производи