Техномаркет - VIVAX COOL 12000BTU ACP-12CH35AERI

VIVAX COOL 12000BTU ACP-12CH35AERI


Производител: VIVAX
Шифра: 740447
Достапност: залиха
Цена:
31,999 ден.

SMART цена:
27,999 ден.

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 3,52 KW КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 3,81 KW ЕКОЛОШКИ ПЛИН R410A ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: ЛАДЕЊЕ A++ / ГРЕЕЊЕ A+ SEER КОЕФИЦИЕНТ 6,8 SCOP КОЕФИЦИЕНТ 4,2 ПРЕДВИДЕНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ГРЕЕЊЕ 2,8 KW НИВО НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ (ВЕ) 52 DB / (НЕ) 60 DB ПРОТОК НА ВОЗДУХ 520 M3/H, КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,2 L/H БУЧАВА - (ВЕ) 39 DB(A), (НЕ) 53 DB(A), ПОДРАЧJЕ НА РАБОТА ОД -15 C ДО 50 C ФУНКЦИОНАЛНОСТ: I FEEL ФУНКЦИJА, ТУРБО РЕЖИМ, АВТОРЕЖИМ, АВТО РЕСТАРТ, ИОНИЗАТОР, САМОДИJАГНОСТИКА НА ДЕФЕКТИ, SLEEP РЕЖИМ, SOFT СТАРТ, ТАJМЕР ОСТАНАТО -LED ЕКРАН, БИО ФИЛТЕР, ПРАШИНА ФИЛТЕР, РАМНА ПРЕДНА МАСКА, ИСУШУВАЧ НА ПРЕОСТАНАТА ВЛАГА, ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР И КОНДЕНЗАТОР, ФУНЦКИJА НА ШТЕДЕЊЕ НА ЕНЕРГИJА, СТАРТУВАЊТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НИЗОК НАПОН, ЗАШТИТЕН ВЕНТИЛ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА, ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ТЕМПЕРАТУРА -15TC, WI-FI READY, ДИМЕНЗИИ / ТЕЖИНА: ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 897 Х 312 Х 182 ММ / 9.9 КГ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 800 Х 333 Х 554 ММ / 29.1 КГ

Слични производи