Техномаркет - TEFAL CM-3708 АПАРАТ ЗА ФИЛТЕР КАФЕ

TEFAL CM-3708 АПАРАТ ЗА ФИЛТЕР КАФЕ

-15%

Производител: TEFAL
Шифра: 740494
Достапност: залиха
Редовна Цена:
2,499 ден.

SMART цена:
2,124 ден.

АПАРАТ ЗА ФИЛТЕР КАФЕ МАКСИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО КАФЕ 1.25 L ПРОЗОРЧЕ ЗА НИВО НА ВОДАТА РОТИРАЧКИ ДРЖАЧ НА ФИЛТЕРОТ СИСТЕМ ПРОТИВ ПРОКАПУВАЊЕ СВЕТЛОСЕН ИНДИКАТОР ОДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ПРЕГРАДА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА КАБЕЛОТ

Слични производи