Техномаркет - HAGEN BITH-602 W АСПИРАТОР

HAGEN BITH-602 W АСПИРАТОР


Производител: HAGEN
Шифра: 740696
Достапност: залиха
Цена:
2,699 ден.

АСПИРАТОР ЗА ВГРАДУВАЊЕ ПАНЕЛ ВО БЕЛА БОЈА ДИМЕНЗИЈА 60 СМ ДВА МОТОРА КОМАНДИ НА ПРИТИСКАЊЕ 3 СТЕПЕНИ НА БРЗИНА АЛУМИНИУМСКИ ФИЛТЕР ХАЛОГЕНСКО СВЕТЛО 450М/3 НА ЧАС

Слични производи