Техномаркет - BRAUN 390CC-4 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ

BRAUN 390CC-4 МАШ. ЗА БРИЧЕЊЕ


Производител: BRAUN
Шифра: 740808
Достапност:
Редовна Цена:
7,299 ден.

МАШИНКА ЗА БРИЧЕЊЕ ДВЕ СЕЧИЛА ПОЛНЕЊЕ -100V-220V ПОЛНЕЊЕ- 1 ЧАС РАБОТА-45 МИНУТИ LCD МОНИТОР ИНДИКАТОР ЗА ПОЛНЕЊЕ ИНДИКАТОР ЗА ПРОМЕНА НА СЕЧИЛА БРЗИНА НА МОТОРОТ 9300 RPM

Слични производи