Техномаркет - ZENITH PRISMO 15L VISOKO БОЈЛЕР

ZENITH PRISMO 15L VISOKO БОЈЛЕР


Производител: ZENITH
Шифра: 740908
Достапност: залиха
Цена:
3,799 ден.

SMART цена:
2,999 ден.

ВИСОКОМОНТАЖЕН ЕЛЕКТРИЧЕН БОJЛЕР КАПАЦИТЕТ 15Л ДИМЕНЗИИ: В-41СМ/ Ш-32 СМ МОЌНОСТ: 2 KW ВОЛТАЖА: 220-240 МАКСИМУМ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА 70 СТЕПЕНИ МАКСИМУМ ПРИТИСОК: 150 ИНДИКАТОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА

Слични производи