Техномаркет - AEG FSB-41600 Z ВГР. МАШИНА ЗА САДОВИ

AEG FSB-41600 Z ВГР. МАШИНА ЗА САДОВИ


Производител: AEG
Шифра: 740915
Достапност: залиха
Редовна Цена:
29,999 ден.

SMART цена:
25,999 ден.

ВГРАДЛИВА МАШИНА ЗА САДОВИ ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА КАПАЦИТЕТ-13 КОМПЛЕТИ НИВО НА БУЧАВОСТ 47 ДБ ИНВЕРТЕР МОТОР СЕНЗОР ЗА ВОДА ОДЛОЖЕН СТАРТ ДО 24 ЧАСА АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ А+ ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА 9.9 KWH ПРОГРАМА/ 2.775 KWH ГОДИШНО ПОТРОШУВАЧКА НА СТРУJА 1,050 KWH -ПРОГРАМА/ 295 KW ГОДИШНО

Слични производи