Техномаркет - TEFAL K2073514 КУЈНСКИ ПРИБОР

TEFAL K2073514 КУЈНСКИ ПРИБОР


Производител: TEFAL
Шифра: 740945
Достапност:
Редовна Цена:
699 ден.

SMART цена:
399 ден.

СЕКАЧ ЗА ЈАЈЦА ТРИ ВИДА НА ФОРМИ СЕЧЕЊЕ НА ПОЛОВИНА СЕЧЕЊЕ НА ЧЕТИРИ ДЕЛА СЕЧЕЊЕ НА ШЕСТ ДЕЛА

Слични производи