Техномаркет - ELECTROLUX EW-8H458 B СУШАРА

ELECTROLUX EW-8H458 B СУШАРА


Производител: ELECTROLUX
Шифра: 741027
Достапност:
Редовна Цена:
44,999 ден.

SMART цена:
33,999 ден.

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ КАПАЦИТЕТ НА СУШЕЊЕ 8 КГ СУШЕЊЕ СО ТОПЛИНСКА ПУМПА КЛАСА НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ A ++ ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. НА ЕНЕРГИЈА (KWH) 235 НИВО НА БУЧНОСТ 66 ДБ КЛАСА НА ЕФИКАСНОСТ НА КОНДЕНЗАЦИЈА B 40% ПОМАЛА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОПЛИНСКАТА ПУМПА СЕНЗОРНО СУШЕЊЕ ЗА ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ЗА СУШЕЊЕ И ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА. ЕЛЕКТРОНСКИ МОНИТОРИНГ ЗА СЛЕДЕЊЕ НА НИВОТО НА ВЛАЖНОСТ И ОСТАТОКОТ НА ВЛАГА МОЖНОСТ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА СУШЕЊЕ ПРОГРАМА ЗА ПАМУК, ПРОГРАМА ЗА СИНТЕТИКА, ОЛЕСНЕТО ПЕГЛАЊЕ МЕНУВАЊЕ НА НАСОКАТА НА ВРТЕЊЕ НА БАРАБАНОТ И ПОМАЛКУ ГУЖВАЊЕ. LCD ЕКРАН НА ДОПИР ОДЛОЖЕН СТАРТ ИНДИКАТОР ЗА СУШЕЊЕ ИНДИКАТОРИ ЗА: КОНДЕНЗАТОР, ФИЛТЕР, РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА ВНАТРЕШНО СВЕТЛО ЗА ОПТИМАЛНА ВИДЛИВОСТ ВО БАРАБАНОТ 4 ПРИЛАГОДЛИВИ НОГАРКИ СВОЈСТВА ЗЛАТЕН ПЕЧАТ НА WOOLMARK ВОЛУМЕН НА САДОТ ЗА КОНДЕНЗАЦИЈА (L) 5.28 ДИМЕНЗИИ (В X Ш X Д ) 85 X 60 X 60 CM

Слични производи