Техномаркет - ФИЛТЕР PARTICLE+CARBON FOR BLUEAIR 411

ФИЛТЕР PARTICLE+CARBON FOR BLUEAIR 411


Производител: BLUEAIR
Шифра: 741035
Достапност: залиха
Цена:
1,349 ден.

КОМБИНИРАН ФИЛТЕР ОД ДВА СТРУКТУРИРАНИ ФИЛТРИ СО ТЕРМИЧКИ ВРЗАНИ ВЛАКНА КОИ СОДРЖАТ ПОЛИПРОПИЛЕН И ПОЛИЕТИЛЕН БЕЗ ХЕМИКАЛИИ И ВРЗИВА АНТИБАКТЕРИСКИ ДИМЕНЗИИ 200 X 160 X 290MM ТЕЖИНА 230G ФИЛТЕРСКИОТ МАТЕРИЈАЛ НА ФИЛТЕРОТ Е ИЗРАБОТЕН ОД ЕКОЛОШКИ ПОЛИПРОПИЛЕН

Слични производи