Техномаркет - ФИЛТЕР ЗА GOCLEVER CRISTAL AIR ADVANCED

ФИЛТЕР ЗА GOCLEVER CRISTAL AIR ADVANCED


Производител: GOCLEVER
Шифра: 741056
Достапност: залиха
Цена:
1,499 ден.

КОМБИНИРАН ФИЛТЕР ОД ДВА СТРУКТУРИРАНИ ФИЛТРИ СО ТЕРМИЧКИ ВРЗАНИ ВЛАКНА КОИ СОДРЖАТ ПОЛИПРОПИЛЕН И ПОЛИЕТИЛЕН БЕЗ ХЕМИКАЛИИ И ВРЗИВА АНТИБАКТЕРИСКИ ДИМЕНЗИИ 200 X 160 X 290MM ТЕЖИНА 230G ФИЛТЕРСКИОТ МАТЕРИЈАЛ НА ФИЛТЕРОТ Е ИЗРАБОТЕН ОД ЕКОЛОШКИ ПОЛИПРОПИЛЕН

Слични производи