Техномаркет - ПРОЧИСТУВАЧ WINIX TOWER QS (JBL) - 09153824

ПРОЧИСТУВАЧ WINIX TOWER QS (JBL) - 09153824


Производител: WINIX
Шифра: 785645
Достапност: залиха
Цена:
19,999 ден.

TOWER QS ПРОЧИСТУВАЧОТ НА ВОЗДУХ Е ДОАЃА СО ВГРАДЕН 16 WATT-ЕН JBL BLUETOOTH ЗВУЧНИК КОРИСТИ 4 ФАЗИ НА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ / 4 ФАЗИ НА ФИЛТРАЦИЈА -УСПЕШНО СЕ БОРИ ПРОТИВ ПРАШИНА, АЛЕРГИИ, ПОЛЕН, СПОРИ ОД МУВЛА, PM 2.5 ЧЕСТИЧКИ, ВЛАКНА ОД МИЛЕНИЦИ И СЕКАКВИ ОСТАНАТИ ШТЕТНИ СУПСТАНЦИИ ВО ВОЗДУХОТ. AIR QUALITY SMART СЕНЗОРИТЕ ПОСТОЈАНО ГО МОНИТОРИРААТ КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ, МОЌНИОТ ВЕНТИЛАТОР АВТОМАТСКИ СЕ ПРИЛАГОДУВА КОН СРЕДИНАТА ВО КОЈА Е СМЕСТЕН ПРОЧИСТУВАЧОТ, А TOWER QS ВЕ ИЗВЕСТУВА КОГА ТРЕБА ДА ГО ПРОМЕНИТЕ ФИЛТЕРОТ. УНИКАТЕН И АТРАКТИВЕН ДИЗАЈН ЧЕТИРИТЕ ФАЗИ НА ПРОЧИСТУВАЊЕ ВКЛУЧУВААТ ЕФЕКТИВНО И БРЗО НЕУТРАЛИЗИРАЊЕ НА ВИРУСИ, БАКТЕРИИ, МИРИСИ И ГАСОВИ, ОТСТРАНУВАЊЕ НА ШТЕТНИТЕ СУПСТАНЦИИ ВО ВОЗДУХОТ ДОМА И ИСПУШТАЊЕ НА ЧИСТ ВОЗДУХ. МАКСИМАЛНА ГОЛЕМИНА НА СОБА ДО 90M2(СЕ ПРЕПОРАЧУВА ДО 60М2) БУЧАВОСТ 33.7 DB ВОЛТАЖА / ФРЕКФЕНЦИЈА 220-240V / 50HZ ДИМЕНЗИИ 31 X 31 X 74.8 CM JBL SPEAKER SYSTEM 2.0CH, 5W*2-1.5” ТИП НА ЗВУЧНИК BLUETOOTH® 4.1

Слични производи