Техномаркет - ФИЛТЕР ЗА GOCLEVER CRISTAL AIR CORAL PRO 3 FIBER PHOTOCATALYST

ФИЛТЕР ЗА GOCLEVER CRISTAL AIR CORAL PRO 3 FIBER PHOTOCATALYST


Производител: GOCLEVER
Шифра: 785650
Достапност: залиха
Цена:
1,799 ден.

ФИЛТЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЧОТ GOCLEVER CRISTAL AIR PRO СО ДВОЈНА КОНСТРУКЦИЈА. НЕТКАЕН ФИЛТЕР КОЈ ГИ СПРЕЧУВА ЧЕСТИЧКИТЕ ОД ЧАД ФОТОКАТАЛИЗАТОР КОЈ ГИ УБИВА МИКРООРГАНИЗМИТЕ И БАКТЕРИИТЕ ПРЕПОРАЧЛИВА Е РЕДОВНА ЗАМЕНА НА ФИЛТРИТЕ ПО 6 МЕСЕЦИ КОРИСТЕЊЕ

Слични производи