Техномаркет - BLUEAIR CLASSIC 205 ПРОЧИСТУВАЧ

BLUEAIR CLASSIC 205 ПРОЧИСТУВАЧ


Производител: BLUEAIR
Шифра: 785691
Достапност: залиха
Цена:
24,399 ден.

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ОПТИМАЛНА ПРЕДВИДЕНА ПОВРШИНА НА ПРОЧИСТУВАЊЕ-26 М2 ПРОМЕНА НА ВОЗДУХОТ ЗА ЕДЕН ЧАС-5 ПАТИ ВО ПРЕДВИДЕНАТА ОПТИМАЛНА ПОВРШИНА МОЌ НА ЗАДРЖУВАЊЕ НА ШТЕТНИ МАТЕРИИ ПОЛЕН 340 М3 НА ЧАС ЧАД -306 М3 НА ЧАС ПРАШИНА-340 М3 НА ЧАС МИРИСИ, АЛЕРГЕНИ, МУВЛА И ДРУГИ ШТЕТНИ МАТЕРИИ ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) 530/440/210 ММ WIFI КОНЕКЦИЈА СО УРЕДОТ ФИЛТЕР СО АКТИВЕН ЈАГЛЕН, ХЕПА ФИЛТЕР, ЛЕСНО ОТСТРАНЛИВИ ЗАДРЖУВАЊЕ НА ШТЕТНИТЕ МАТЕРИИ 99,97% МОЌ НА АБСОРБЦИЈА НА ФИЛТЕР- ДО 0,1 МИКРОН НА СУПСТАНЦИЈА ИНДИКАТОР ЗА ФИЛТЕР ТРИ НИВОА НА РАБОТА БУЧНОСТ-32-56 ДБ МАЛА ПОТРОШУВАЧКА

Слични производи