Техномаркет - BLUEAIR CLASSIC 605 ПРОЧИСТУВАЧ

BLUEAIR CLASSIC 605 ПРОЧИСТУВАЧ


Производител: BLUEAIR
Шифра: 785692
Достапност:
Цена:
49,999 ден.

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ КАПАЦИТЕТ НА ПРОЧИСТУВАЊЕ-72 М2 НА ЧАС ПРОМЕНА НА ВОЗДУХ ЗА ЕДЕН ЧАС-5 ПАТИ МОЌ НА ЗАДРЖУВАЊЕ НА ШТЕТНИ МАТЕРИИ ПОЛЕН-1087 М3/ЧАС ЧАД-850 М3/ЧАС ПРАШИНА-850 М3/ЧАС WIFI РАКУВАЊЕ ИНДИКАТОР ЗА ФИЛТЕР НАДВОРЕШЕН ИНДИКАТОР ЗА ВОЗДУХОТ ТРИ НИВОА НА РАБОТА НИВО НА БУЧНОСТ-ОД 32-62 ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) 660/500/340 ММ

Слични производи