Техномаркет - БЕЛА ТЕХНИКА | ЗАМРЗНУВАЧИ | ХОРИЗОНТАЛНИ ЗАМРЗНУВАЧИ

ХОРИЗОНТАЛНИ ЗАМРЗНУВАЧИ

 • -15%
  Редовна Цена: 12,999 ден.
  SMART цена: 10,992 ден.
  Производител: GORENJE
  залиха
 • -19%
  Редовна Цена: 15,999 ден.
  SMART цена: 12,992 ден.
  Производител: INDESIT
  залиха
 • -11%
  Редовна Цена: 17,999 ден.
  SMART цена: 15,992 ден.
  Производител: GORENJE
  залиха
 • -28%
  Редовна Цена: 19,999 ден.
  SMART цена: 14,497 ден.
  Производител: INDESIT
 • -21%
  Редовна Цена: 20,999 ден.
  SMART цена: 16,492 ден.
  Производител: FAVORIT
  залиха
 • -33%
  Редовна Цена: 20,999 ден.
  SMART цена: 13,997 ден.
  Производител: GORENJE
 • -18%
  Редовна Цена: 21,999 ден.
  SMART цена: 17,992 ден.
  Производител: WHIRLPOOL
  залиха
 • -13%
  Редовна Цена: 22,999 ден.
  SMART цена: 19,992 ден.
  Производител: GORENJE
  залиха
 • -13%
  Редовна Цена: 23,999 ден.
  SMART цена: 20,992 ден.
  Производител: GORENJE
  залиха
 • -22%
  Редовна Цена: 26,999 ден.
  SMART цена: 20,999 ден.
  Производител: FAVORIT
  залиха
 • -24%
  Редовна Цена: 28,999 ден.
  SMART цена: 21,992 ден.
  Производител: WHIRLPOOL
  залиха
 • -16%
  Редовна Цена: 31,999 ден.
  SMART цена: 26,992 ден.
  Производител: WHIRLPOOL
  залиха