Техномаркет - Смарт картичка

Смарт картичка

Формулар за картичка за лојалност

Сите граѓани што се заинтересрани да имаат своја SMART картичка, можат да аплицираат во било кое продажно место на Техномаркет или тоа да го направат во продавниците на COIN CASA и @HOME. Исто така тоа, својата апликација можат да пополнат и пратат електронски преку овој web формулар http://www.technomarket.com.mk