Техномаркет - ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ | КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХ | НАВЛАЖНУВАЧИ И ОДВЛАЖНУВАЧИ

НАВЛАЖНУВАЧИ И ОДВЛАЖНУВАЧИ

 • Редовна цена: 3,099 ден.
  Производител: GORENJE
 • -20%
  Редовна цена: 3,499 ден.
  SMART цена: 2,799 ден.
  Производител: GREE ELECTRIC APPLIANCES.INC.OF ZHUHAI
  залиха
 • -12%
  Редовна цена: 4,299 ден.
  SMART цена: 3,799 ден.
  Производител: LAICA
  залиха
 • -9%
  Редовна цена: 5,799 ден.
  SMART цена: 5,299 ден.
  Производител: GORENJE
  залиха
 • -36%
  Редовна цена: 6,999 ден.
  SMART цена: 4,499 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
 • -21%
  Редовна цена: 6,999 ден.
  SMART цена: 5,499 ден.
  Производител: PHILIPS
  залиха
 • -16%
  Редовна цена: 8,299 ден.
  SMART цена: 6,999 ден.
  Производител: ROWENTA
  залиха
 • -18%
  Редовна цена: 8,499 ден.
  SMART цена: 6,999 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
 • -29%
  Редовна цена: 8,499 ден.
  SMART цена: 5,999 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
 • -40%
  Редовна цена: 9,199 ден.
  SMART цена: 5,499 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
 • Редовна цена: 9,999 ден.
  Производител: SAMSUNG
 • -27%
  Редовна цена: 10,399 ден.
  SMART цена: 7,599 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
 • -27%
  Редовна цена: 10,399 ден.
  SMART цена: 7,599 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
 • Редовна цена: 13,499 ден.
  Производител: GORENJE