Техномаркет - ЛАДЕЊЕ/ ГРЕЕЊЕ/ ПРОЧИСТУВАЧИ | КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХ | ПРОЧИСТУВАЧИ

ПРОЧИСТУВАЧИ

 • Редовна цена: 79 ден.
  Производител: BLUEAIR
 • -33%
  Редовна цена: 2,990 ден.
  SMART цена: 1,999 ден.
  Производител: SHENZHEN SILVER BASIS TECHNOLOGY CO.,LTD
  залиха
 • -22%
  Редовна цена: 5,899 ден.
  SMART цена: 4,599 ден.
  Производител: SHENZHEN SILVER BASIS TECHNOLOGY CO.,LTD
  залиха
 • -21%
  Редовна цена: 6,999 ден.
  SMART цена: 5,499 ден.
  Производител: HONEYWELL
 • Редовна цена: 8,699 ден.
  Производител: BLUEAIR
  залиха
 • -13%
  Редовна цена: 10,299 ден.
  SMART цена: 8,999 ден.
  Производител: XIAOMI
  залиха
 • Редовна цена: 10,499 ден.
  Производител: GORENJE
 • -17%
  Редовна цена: 11,999 ден.
  SMART цена: 9,999 ден.
  Производител: GREE ELECTRIC APPLIANCES.INC.OF ZHUHAI
 • Редовна цена: 12,999 ден.
  Производител: GREE ELECTRIC APPLIANCES.INC.OF ZHUHAI
 • -19%
  Редовна цена: 13,499 ден.
  SMART цена: 10,999 ден.
  Производител: XIAOMI
 • -22%
  Редовна цена: 14,099 ден.
  SMART цена: 10,999 ден.
  Производител: ROWENTA
  залиха
 • -20%
  Редовна цена: 14,999 ден.
  SMART цена: 11,999 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
 • -27%
  Редовна цена: 17,699 ден.
  SMART цена: 12,999 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
 • -17%
  Редовна цена: 17,999 ден.
  SMART цена: 14,999 ден.
  Производител: XIAOMI
  залиха
 • -20%
  Редовна цена: 17,999 ден.
  SMART цена: 14,399 ден.
  Производител: WINIX
  залиха
 • -11%
  Редовна цена: 18,999 ден.
  SMART цена: 16,999 ден.
  Производител: ROWENTA
 • -15%
  Редовна цена: 19,599 ден.
  SMART цена: 16,599 ден.
  Производител: PHILIPS
 • -15%
  Редовна цена: 19,999 ден.
  SMART цена: 16,999 ден.
  Производител: WINIX
 • Редовна цена: 20,899 ден.
  Производител: BLUEAIR
  залиха
 • -14%
  Редовна цена: 21,499 ден.
  SMART цена: 18,499 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
 • -16%
  Редовна цена: 21,499 ден.
  SMART цена: 17,999 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
  залиха
 • -27%
  Редовна цена: 21,999 ден.
  SMART цена: 15,999 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
 • -43%
  Редовна цена: 22,999 ден.
  SMART цена: 12,999 ден.
  Производител: GOCLEVER
 • -15%
  Редовна цена: 22,999 ден.
  SMART цена: 19,549 ден.
  Производител: WINIX
 • Редовна цена: 23,249 ден.
  Производител: BLUEAIR
  залиха
 • Редовна цена: 23,249 ден.
  Производител: BLUEAIR
 • Редовна цена: 24,399 ден.
  Производител: BLUEAIR
  залиха
 • -16%
  Редовна цена: 27,499 ден.
  SMART цена: 22,999 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
  залиха
 • -17%
  Редовна цена: 27,599 ден.
  SMART цена: 22,999 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
  залиха
 • -21%
  Редовна цена: 27,999 ден.
  SMART цена: 21,999 ден.
  Производител: CLEAN AIR OPTIMA
  залиха
 • Редовна цена: 30,249 ден.
  Производител: BLUEAIR
  залиха
 • Редовна цена: 32,299 ден.
  Производител: PHILIPS
  залиха