Техномаркет - GIMI JEAN 110-33 ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ

GIMI JEAN 110-33 ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ


Производител: GIMI S.P.A.
Шифра: 5005892
Достапност: залиха
Цена:
1,299 ден.

SMART цена:
1,039 ден.

ДАСКА ЗА ПЕГЛАЊЕ АНТИ-ЛИЗГАЧКИ НОГАРКИ ЧЕЛИЧНИ ЦЕВКИ ВО БЕЛА БОЈА СО ДИЈАМЕТАР ОД 19 ММ ПРОПУСТЛИВОСТ НА ПАРЕА ПРИ ПЕГЛАЊЕ 100% ПАМУЧНА НАВЛАКА ПРИЛАГОДЛИВА ВИСИНА 72 - 90 СМ ДИМЕНЗИИ: 132 × 33 × 90 CM ТЕЖИНА: 4,27 КГ

Слични производи