Техномаркет - FILTER ZA PEPEL ZA ZN1601

FILTER ZA PEPEL ZA ZN1601


Производител: ISKRA
Шифра: 5008240
Достапност: залиха
Редовна Цена:
900 ден.

ФИЛТЕР ЗА ПРАВОСМУКАЛКА ЗА ПЕПЕЛ КОЈ ЛЕСНО СЕ МИЕ ПОГОДЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КАМИНИ,ПЕЧКИ, СКАРИ И ОЏАЦИ

Слични производи