Техномаркет - VIVAX HOME LEDOMAT IM-122T

VIVAX HOME LEDOMAT IM-122T

-33%

Производител: VIVAX
Шифра: 5011724
Достапност: залиха
Редовна Цена:
8,999 ден.

SMART цена:
5,999 ден.

ЛЕДОМАТ КАПАЦИТЕТ НА САДОТ ЗА ВОДА 2,4 Л КАПАЦИТЕТ 12 КГ НА ДЕН САД ЗА ЛЕД 0,7 КГ ИНДИКАТОР ЗА НИВОТО НА ВОДА ВО САДОТ КОРПА ЗА МРАЗ ЦИКЛУСОТ НА ПРАВЕЊЕ МРАЗ ТРАЕ 6-7 МИН. 90 КОЦКИ МРАЗ ПО ЦИКЛУС БОЈА: СИВА

Слични производи