Техномаркет - VIVAX COOL 12000BTU ACP-12CH35AEMI R32

VIVAX COOL 12000BTU ACP-12CH35AEMI R32


Производител: VIVAX
Шифра: 740270
Достапност: залиха
Редовна Цена:
24,999 ден.

SMART цена:
19,999 ден.

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊE 3,52 KW КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊE 3,81 KW ЕКОЛОШКИ ПЛИН R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: ЛАДЕЊЕ A++ / ГРЕЕЊЕ A+ SEER КОЕФИЦИЕНТ 6,1 SCOP КОЕФИЦИЕНТ 4,0 ВКЛУЧЕН WIFI ПРЕДВИДЕНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ГРЕЕЊЕ 2,3 KW НИВО НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ (ВЕ) 53 DB / (НЕ) 59 DB ПРОТОК НА ВОЗДУХ 570 M3/H, КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,2 L/H БУЧАВА - (ВЕ) 41 DB(A), (НЕ) 56 DB(A), ПОДРАЧЈЕ НА РАБОТА ОД -15 C ДО +50 C ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ТЕМПЕРАТУРА -15°C, ФУНКЦИОНАЛНОСТИ: ТУРБО РЕЖИМ, АВТО РЕЖИМ, АВТО РЕСТАРТ, САМОДИЈАГНОСТИКА НА ДЕФЕКТИ, SLEEP РЕЖИМ, SOFT СТАРТ, ТАЈМЕР, ОСТАНАТНО LCD ЕКРАН, ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА, ФУНКЦИЈА ИСУШУВАЧ НА ПРЕОСТАНАТА ВЛАГА, СТАРТУВАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА НИЗОК НАПОН, ЗАШТИТА НА ВЕНТИЛОТ НА НАДВОРЕШНАТА ЕДИНИЦА ДИМЕНЗИИ / ТЕЖИНА: ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 800 Х 188 Х 275 ММ / 7.2 КГ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 770 Х 300 Х 555 ММ / 25.2 КГ

Слични производи